zondag 26 maart

10:00 uur  Eredienst  ds. J.M. Oldenhuis     
16:30 uur  Eredienst  ds. J. Trommel     
Toon alle kerkdienstenKerkdienst bekijken

Blijde boodschap

God is liefde

Wij geloven dat God goed is. Hij heeft in het begin de wereld geschapen. Alles was goed en mooi. Maar de mens heeft in eigen verantwoordelijkheid de verkeerde weg gekozen. Hij wilde zonder God. Zo is de mens zondig geworden. God kan dat niet zomaar laten passeren. Ook kan Hij zich er niet bij neerleggen dat zijn goede schepping gebroken is geraakt. 

Jezus op aarde

Maar hoe kan het goed komen tussen God en ons? Hoe kan het goed komen met deze wereld? Wij mensen kunnen dat niet op eigen kracht oplossen. Wij zijn zelf onderdeel van het probleem! Daarom heeft God zijn eigen Zoon gegeven, Jezus Christus. Hij stuurde Hem naar de aarde. Jezus offerde zich op voor ons allemaal. Hij stierf aan het kruis in onze plaats. Zo maakt Hij het goed tussen God en mens. En Hij stond op uit de dood. Daarmee maakt Hij duidelijk dat Hij alles nieuw zal maken als Hij terugkomt op deze aarde. Waar het voor ons en jou om gaat is dat we deze boodschap over Jezus aannemen en ons vertrouwen gaan stellen op Jezus Christus.

Jouw keuze is van levensbelang

We willen je graag begeleiden bij het maken van deze keuze en zullen ook alles doen om je te helpen aan deze keuze in je leven vast te blijven houden!

Meer weten?