zondag 26 maart

10:00 uur  Eredienst  ds. J.M. Oldenhuis     
16:30 uur  Eredienst  ds. J. Trommel     
Toon alle kerkdienstenKerkdienst bekijken

Het kerkgebouw

Als gevolg van de dorpsuitbreiding, groeide onze kerkgemeenschap in de jaren ‘90 van de vorige eeuw gestaag door. Daardoor werd het oude kerkgebouw aan de Julianalaan te klein en moesten er plannen voor nieuwbouw worden gemaakt.
In 2003 werd het huidige gebouw met de naam “Het Baken” in gebruik genomen op een prachtige locatie nabij de Kulck, waardoor het gebouw zeer goed bereikbaar is.  Op de gevelsteen bij de entree staat de tekst: “Uw woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad” (Psalm 119: 105).

Toegankelijkheid

Ons kerkgebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, de bovenverdieping is nagenoeg drempelvrij. De creche en de soosruimte liggen op de benedenverdieping en zijn alleen via een trap bereikbaar. Indien u de dienst vanaf een aparte ruimte wil beluisteren kunt u contact met ons opnemen. Lees verder »

Verhuur

Personen, organisaties of verenigingen die een of meer zalen van Het Baken willen huren voor een feestelijke bijeenkomst of een vergadering, kunnen telefonisch contact opnemen met de kerkmeester. Lees verder »

Voorzieningen

Orgel

Een orgel met historie, een kwalitatief hoogwaardig orgel, en een orgel dat destijds ontworpen is voor de gemeentezang. Hiervoor wordt het orgel vandaag nog steeds voornamelijk ingezet, al worden met het instrument ook regelmatig concerten gegeven. Lees verder »

Beamer

Het beamteam verzorgt en begeleid het gebruik van de aanwezige projectie- en videotechniek in het kerkgebouw. Als team willen wij onze bijdrage leveren aan het mogelijk maken om de aanwezig techniek ter ondersteuning te gebruiken tijdens bijeenkomsten. Lees verder »