zondag 29 januari

16:30 uur  Eredienst  ds. P.A.C. Boom      
Toon alle kerkdienstenKerkdienst bekijken

Over ons

Gemeente

Onze gemeente bestaat op dit moment uit ruim 600 mensen waarvan ongeveer de helft jonger is dan 23 jaar. Er zijn veel gezinnen met jonge en opgroeiende kinderen in ons midden. Daarnaast zijn er ook oudere en bejaarde gemeenteleden, maar ook alleenstaanden. De leden van onze gemeente wonen in Bergschenhoek en Bleiswijk.

Wat ons samen bindt is ons geloof in God, de Vader van Jezus Christus. Wat ons betreft is geloof geen kwestie van een aantal regels volgen, maar gaat het om het hebben van een intieme relatie met God. Wij kennen God uit de Bijbel, waarin Hij zich aan ons mensen bekend maakt. In de Bijbel vinden we het evangelie (= blijde boodschap) van God die van mensen houdt, die aan mensen boodschap heeft en die graag in ons leven betrokken wil zijn. Wij willen graag deze boodschap van God tot uiting brengen. En hopen daarmee dat wijzelf en anderen, die God op onze weg plaatst, Gods liefde toelaten in hun leven!

Onze gemeente maakt deel uit van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. Dit is een kerkverband dat bestaat uit zo'n 273 kerkelijke gemeente in een bepaalde plaats of regio, verspreid over Nederland.