zondag 11 december

10:00 uur  Eredienst  ds. J.M. Oldenhuis     
16:30 uur  Vesper       
Toon alle kerkdienstenKerkdienst bekijken

Kinderen

Kinderen horen erbij omdat God hen erbij rekent, van jongs af aan: “Want voor u is de belofte en voor uw kinderen”. Uitgebreide informatie over wat wij in onze gemeente voor de jeugd organiseren vindt u onder jeugd.

Woelwater

Het radioprogramma Woelwater is het christelijke kinderprogramma met verhalen en muziek. Luister zondagmorgen naar LasingerlandFM 92.2.

Kindervakantiefeest

Ieder jaar rond Kerst organiseren we voor de kinderen een gezellige ochtend met knutselen en verhalen. In 2014 was het thema "Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet!".

Crèche

Op de zondag ochtend en middag wordt er een verantwoorde opvang geboden aan de kinderen van 0 t/m 5 jaar, zodat de ouders de kerkdiensten kunnen bijwonen. Deze crèche wordt gehouden onder in de kerk waar een ruimte speciaal is ingericht naar de behoeften van de kinderen. Mochten er veel kinderen aanwezig zijn dan is er een extra ruimte beschikbaar zodat de groep gesplitst kan worden. Er passen 1 ouder en 2 helpers op. 

Kidsclub

De Kidsclub wil waardevol onderwijs bieden aan de kinderen van onze gemeente, bij voorkeur passend bij de inhoud van de preek/ dienst. De Kidsclubtijd wordt ingevuld met een bijbelverhaal, zingen, bidden en een verwerking. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de methode ‘Vertel het maar’.

De Kidsclub wordt eens per 2 weken tijdens de ochtenddienst georganiseerd, de kinderen van de basisschoolgroepen 1-2 wisselen af met de kinderen van groep 3-4.

Bijbelclub

De Bijbelclub is een vervolg op de Kidsclub, maar dan voor de kinderen van groep 5 -6 en 7-8 van de basisschool.
De Bijbelclubtijd wordt ingevuld met een bijbelverhaal of bijbelgedeelte, een gesprek hierover, samen bidden en een verwerking. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de methode ‘Vertel het maar’.

De Bijbelclub wordt eens per 2 weken tijdens de ochtenddienst georganiseerd.